Protecting the Data-Lifecycle event

28 juni, Nationaal Militair Museum

Bekijk de foto's

Nalta logo
Dell Security logo
Dell software logo
Dell logo
Nexenta logo

Protecting the Data-Lifecycle event

Zonder data kan uw organisatie niet overleven. Die data wordt overal binnen uw organisatie gegenereerd: bij de verkoop, bij de klantenservice, bij de administratie, bij operations en bij onderzoek en ontwikkeling. De kwaliteitskenmerken van de data bepalen voor een belangrijk deel of concurrenten worden verslagen, nieuwe markten kunnen worden aangeboord, efficiency wordt verbeterd en of rechtszaken worden voorkomen. De manier waarop data gedurende de gehele levenscyclus wordt opgeslagen, beheerd en beveiligd kan het verschil maken tussen een slecht, goed of fantastisch presterend bedrijf. Data, mits voldoende beschermd, is daarmee de waardevolste bezitting van uw organisatie.

Op het Protecting the Data-Lifecycle event staan we vanuit verschillende invalshoeken stil bij het thema 'omgaan met het beschermen van data'. We organiseren het event in het Nederlands Militair Museum en maken gebruik van de aanwezige museum-objecten hoe het beschermen van data kan worden gerealiseerd. Onderwerpen die zullen worden besproken zijn: networking, business-continuity, security, software-defined storage en de visie van Dell aangaande de Future Ready Enterprise.

Dagvoorzitter is Vincent Everts, een flamboyante ondernemer die zijn sporen als trendwatcher heeft verdiend. Topspreker Generaal buiten dienst Peter van Uhm zal met een indrukwekkend verhaal over de geschiedenis van de Nederlands defensie een brug slaan naar de thema's van de dag.

Foto's

Ontmoet de sprekers

Introductie

Mike Veldhuis heeft in het Nationaal Militair Museum de perfecte locatie gevonden voor het Protecting the Data Lifecycle-event. Een introductie.

Dogfight

Alles over de basis (het netwerk zelf) en grote uitdagingen (de hoeveelheid data dat wordt verwerkt door netwerken). Zonder een goed netwerk heeft het geen zin om over storage, security en virtualisatie te spreken, stelt Honnay.

Disaster & Recover

Edwin de Ron zal vertellen over de wereld van de IT, en legt uit hoe bedrijven kunnen profiteren van de trends die er op dit moment afspelen in de markt: Cloud, Security, Big Data en Mobility.

Software defined storage

Wat een F16 te maken heeft met Software Defined Storage? Rob Bloemendal (Nexenta) zal, staand voor een F16, op het verband uitleggen in het Nationaal Militair Museum te Soest.

Bijzondere sprekers

Dagvoorzitter is Vincent Everts, een flamboyante ondernemer die zijn sporen als trendwatcher heeft verdiend. Topspreker Generaal buiten dienst Peter van Uhm zal met een indrukwekkend verhaal over de geschiedenis van de Nederlandse defensie een brug slaan naar de thema's van de dag.

Airtime & Pieterson - MOAD

Een oude data-drager, 3 muzikanten en het Protecting the Data-Lifecyle event: de samensmelting hiervan is te zien in de teaservideo. Lancering van de volledige plaat op het event!