Over Nalta

Ga naar

Over Nalta

Nalta is de partner die uw organisatie helpt bij het slim inzetten van ICT. In de cloud of juist niet, net wat voor u het beste rendement oplevert en bijdraagt aan uw zakelijke doelstellingen.

Wij zien het als onze missie om er voor te zorgen dat onze klanten het beste uit hun bedrijfsvoering halen, door hen te adviseren bij het maken van keuzes bij de realisatie van hun ICT projecten én het vinden van het meest efficiënte beheermodel voor hun ICT infrastructuur. Door te begrijpen voor welke uitdaging u staat en een oplossing aan te bieden, alleen als we die hebben en waar kunnen maken.

Nalta vindt het belangrijk om te werken vanuit een partnership met de bedrijven waarmee ze zaken doet. Dit betekent dat wij open en transparant onze diensten aanbieden en altijd gezamenlijk tot het beste resultaat proberen te komen. Zowel voor de project- als beheerdiensten die we aanbieden.

Als ICT-infrastructuurspecialist met focus op private cloud, data protection, security en systems management, adviseren en ondersteunen wij onze klanten van begin tot eind bij hun IT projecten. We realiseren dit met een innovatief productportfolio en door waarde toe te voegen met professional services.

Nalta is gevestigd in Almere en bestaat ruim 15 jaar. Het bedrijf telt ruim 40 enthousiaste, klantvriendelijke en ervaren medewerkers. Hiermee zijn we in staat om klanten in heel Nederland en België snel en adequaat (indien gewenst 24/7) te ondersteunen.


Vacatures

Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

Vacature Medewerker Servicedesk

Vacature Technisch (Devops) Beheerder