Referenties

Referenties


Services partner Dell Benelux

Nalta levert haar consultancy- en installatie- diensten ook via andere ICT ondernemingen, die hiermee een totale oplossing aan hun klanten kunnen aanbieden. Eén van deze ondernemingen is Dell EMC.

Nalta wordt door Dell EMC ingezet als strategisch implementatiepartner, vanwege haar specialistische kennis van zowel het portfolio van Dell EMC zelf als van die van Dell EMC partners als VMware en Microsoft.

Nalta was een early adopter van de Equallogic productreeks. Kort na de acquisitie van Equallogic door Dell in 2007, werd Nalta één van de eerste MSA service partners voor Dell EMC Storage in Nederland. Deze samenwerking heeft tot op heden geleid tot honderden succesvolle implementaties van Dell EMC systemen en storage in combinatie met de private cloud platformen van Microsoft en VMware.

Services partner Dell Benelux

NextGen Firewall bij vermogensbeheerder

Eén van de leidende onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland, was op zoek naar een vervanger voor haar bestaande firewall. De oude firewall was niet in staat om het netwerkverkeer te inspecteren op nieuwe typen bedreigingen. Het gedrag van haar gebruikers en klanten en de kenmerken van het netwerkverkeer waren dusdanig gewijzigd, dat de effectiviteit van de van de traditionele poort-gebaseerde firewall was uitgehold. Daarnaast speelde bij deze organisatie de uitfasering van Microsoft ISA server een rol, waarvoor een Next Generation Firewall een goede vervanger kan zijn.

Nalta heeft in het datacenter van deze organsiatie een redundant uitgevoerd Dell SonicWall NSA cluster geïmplementeerd. Deze oplossing stelt de organisatie in staat om deep inspection uit te voeren op al het verkeer (ook op versleuteld verkeer) met behoud van de volledige performance. De Dell NSA oplossing kenmerkt zich door een gunstige cost of ownership t.o.v. concurrerende oplossingen.

NextGen Firewall bij vermogensbeheerder

Private Cloud voor havenbedrijf

Zeeland Seaports staat voor de havens van Vlissingen en Terneuzen. Samen de derde haven van Nederland en één van de snelst groeiende havens in Europa. Als havenbedrijf staat Zeeland Seaports voor welvaart en werkgelegenheid in de regio. We accommoderen nieuwe bedrijven, ondersteunen bestaande bedrijven en dragen zorg voor veilig scheepvaartverkeer in onze havens.

Zeeland Seaports maakt al sinds 2009 gebruik van een door Nalta gerealiseerde private cloud oplossing, waarop al haar back-end services voor de kantoorautomatisering draaien. De oplossing was aanvankelijk gebaseerd op Dell servers in combinatie met Equallogic storage arrays. Nalta heeft in 2016 Zeeland Seaports ondersteund bij het uitvoeren van een migratie VMware vSAN.

Private Cloud voor havenbedrijf

Data Protectie voor Call Center

Call-IT is gespecialiseerd in het verlenen van een breed pakket kennisintensieve Customer Care diensten. Call-IT handelt daarbij jaarlijks vele miljoenen klantcontacten af (zowel B2B als B2C) met als doel alle klantcontacten op professionele wijze af te handelen. Sinds 2001 maakt Call-IT, als werkmaatschappij, deel uit van het beursgenoteerde USG People. De medewerkers hebben de beschikking over een state-of-the-art technische infrastructuur, bijvoorbeeld op het gebied van real-time monitoring, kennismanagement, quality control, meten klanttevredenheid, real-time reporting en performance dashboards.

Voor het maken van backups van deze uitdagende IT omgeving was Call-IT op zoek naar een backup en disaster recovery oplossing die met korte intervallen een differentiele backup zou kunnen maken van kritieke databases en e-mail servers, waarbij de hersteltijden en gegevensverlies in vergelijking met de oude backup-oplossing sterk gereduceerd zouden worden. Daarnaast wilde Call-IT af van de traditionele tape-gebaseerde backup.

Na de keuze voor Dell AppAssure, heeft Nalta bij Call-IT de turn-key implementatie van die oplossing voor haar rekening genomen en daarbij ook de lastige migratie van servers, waarbij de oude backup-agent verwijderd moest worden en de nieuwe AppAssure agent moest worden geinstaleerd, in minder dan drie weken voltooid.

Data Protectie voor Call Center